Lakossági inverterek

AZ ÚJ SAJ R6 LAKOSSÁGI INVERTER SZÉRIA

Megbízhatóbb, okosabb, hatékonyabb.

Ismerje meg a legújabb fejlesztésű SAJ R6-os lakossági napelem inverter termékcsaládot!

A háromfázisú SAJ R6 lakossági inverter széria a 3 kW-tól 25 kW-ig terjedő modelleket foglalja magába, 2 munkapontos kivitelben.

A SAJ R6 lakossági napelem inverter esztétikus megjelenésű, ugyanakkor kivitelében ipari tartósságú berendezés. Előlapján világító töltésjelző gyűrűvel rendelkezik, közepén állapotjelző LED-es ikonokkal, amikről le lehet olvasni a legfontosabb üzemi információkat. 

A modern napelemek által előállított 16 A-es DC bemenő áram fogadása és az opcionális ívzárlat védelem (AFCI) funkció rendkívül versenyképes alternatívává teszi a SAJ R6 lakossági családot az inverter piacon.

A SAJ R6 lakossági napelem inverter széria minden modellje kiemelkedő, 98% feletti hatásfokkal dolgozik! Emellett az berendezéshez csatlakoztatható napelemek összkapacitása akár 150%-ig meghaladhatja az inverter névleges teljesítményét, aminek köszönhetően a gyérebben bevilágított napszakokban is kellően magas hozamot képes produkálni a rendszer. A rendkívül alacsony, mindössze 180 V-os induló feszültség azt biztosítja, hogy az inverter a reggeli gyér megvilágítás mellett is minél korábban kezdje meg a termelést, a lehető legjobban megnyújtva az készülék hasznos munkaidejét.

A lakossági felhasználás rugalmasságát szolgálja az inverter 110%-os AC oldali túlterhelhetősége.

A SAJ R6 lakossági inverter sorozat minden tagja Bluetooth-on keresztül, telefonos applikációval konfigurálható, iOS és Android operációs rendszeren keresztül is. A készülék rendelkezik internet interfésszel, aminek köszönhetően az inverter távolról is karbantartható. Emellett az R6 az okos energiagazdálkodás támogatása érdekében 24 órás felhő alapú monitorozást is nyújt a lakossági felhasználóknak. 

Ezek a kiváló tulajdonságok, valamint az inverterek előnyös árszabása rendkívül vonzó alternatívává teszik a SAJ R6 lakossági invertereket a hálózatra kitápláló, úgynevezett on-grid napelemes rendszerek körében.