SAJ INVERTEREK
18 ÉV TAPASZTALAT

A SAJ Electric cégről

A SAJ Electric céget 2005-ben alapították kétmilliárd forintnak megfelelő összegű alaptőkével a kínai Guangzhou városában, amerikai fejlesztési háttérrel. Saját tulajdonában lévő hétemeletes gyárépületében évente több mint 300.000 terméket állítanak elő.

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat.

A vállalat egyik nagy előnye a specializálódott invertergyártókkal szemben, hogy nincs kitéve egyetlen iparág konjunkturális hatásainak sem, széles termékválasztékkal rendelkező és több lábon álló cégről lévén szó. Ennek köszönhetően folyamatosan növeli piaci részesedését.

Hozzájárulva a karbonsemleges és energiatakarékos technológia fejlesztéséhez, a SAJ elkötelezett híve a zöld, intelligens és hatékony energiakörnyezet kialakításának.

A SAJ több mint 18 éve gyárt különféle technológiájú napelem invertereket, melyek a világ több, mint 100 országában bizonyítottak.
A SAJ irodái megtalálhatóak Belgiumban, Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban, Brazíliában, Olaszországban és Ausztráliában.

Magyarországi kizárólagos forgalmazója a Tiszta Energiák Kft.

a saj inverter gyártó számokban

10000 +
értékesített inverter Magyarországon
5000 +
monitoringozott inverter Magyarországon
1 kW+
inverter teljesítmény
2017
óta forgalmazott
18 év
tapasztalat inverter gyártásban
300000 db
legyártott inverter évente
200 +
szabadalom (effective IP rights)

SAJ NYILATKOZAT A TISZTA ENERGIÁK KFT. KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓI STÁTUSZÁRÓL