Főoldal-2

Az ÚJ R6 széria

Megbízhatóbb, okosabb, hatékonyabb.

Ismerje meg a legújabb fejlesztésű R6-os termékcsaládot!

A háromfázisú széria magába foglalja 3-tól 50kW-ig a lakossági és az ipari méretű inverter modelleket, 2, 3 vagy akár 4 munkapontos kivitelben is.

A SAJ R6 invertere esztétikus megjelenésű, ipari kivitelű berendezés, a világító töltésjelző gyűrű közepén LED-es ikonokkal, amikről le lehet olvasni a legfontosabb információkat. A 16A DC bemenő áram fogadása és az opcionális ívvédelem funkció rendkívül versenyképes alternatívává teszi az R6 családot az inverter piacon.

Emellett az R6 az okos energiagazdálkodás támogatása érdekében 24 órás monitorozást is nyújt a felhasználónak.

Az ÚJ H2 széria

Ismerje meg a legújabb fejlesztésű H2-es inverterünket!

A H2 sorozat az új lakossági telepítésekhez kifejlesztett nagyfeszültségű hibrid invertereket foglalja magába, optimalizálva a felhasználók energiatárolási élményét.

Teljesítménye 3-10 kW között mozog. A továbbfejlesztett biztonsági beállításokkal, nagy teljesítménnyel a H2 sorozat 3 különböző intelligens használati módot kínál, segítve a felhasználókat, hogy maximalizálják önfogyasztásukat és csökkentsék a hálózattól való függőségüket. Támogatja a 24 órás terhelésfigyelést és a nulla exportot is az intelligens energiagazdálkodáshoz.

a saj inverter gyártó számokban

1
év garancia
1
legyártott inverter évente
1
bejegyzett szabadalom

Ismerje meg a SAJ Electric céget

A SAJ Electric céget 2005-ben alapították kétmilliárd forintnak megfelelő összegű alaptőkével a kínai Guangzhou városában, amerikai fejlesztési háttérrel. A festői környezetben fekvő, modern Guangzhou Science Cityben a világ top 500 cége közül több mint 120 tart fenn gyártó- és kutató-fejlesztő részlegeket (mint például a Sony, GE Biotech, Foxconn, Cisco).

A SAJ Electric saját kutatás-fejlesztési részlegével tervez és saját gyártórészlegével állít elő napelemes invertereket, napelemes szigetüzemű szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket és frekvenciaváltókat. Saját tulajdonában lévő hétemeletes gyárépületében évente több mint 300.000 terméket állítanak elő.

A vállalat egyik nagy előnye a specializálódott invertergyártókkal szemben, hogy nincs kitéve egyetlen iparág konjunkturális hatásainak sem, széles termékválasztékkal rendelkező és több lábon álló cégről lévén szó. Ennek köszönhetően folyamatosan növeli piaci részesedését.

Hozzájárulva a karbonsemleges és energiatakarékos technológia fejlesztéséhez, a SAJ elkötelezett híve a zöld, intelligens és hatékony energiakörnyezet kialakításának.

Letölthető SAJ adatlapok

SAJ NYILATKOZAT A TISZTA ENERGIÁK KFT. KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓI STÁTUSZÁRÓL

Bővebben >>